Add BioDiscQi di Twitter!!

Testimoni

Berikut merupakan antara testimoni pengguna Bio Disc yang telah kami bantu sendiri. Ingat, percaya dengan apa yang anda alami dan rasai sendiri...

Pn. Norazela, Cheras, Kuala Lumpur
"Selepas menggunakan air yang telah dijanakan dengan Bio Disc selama sebulan, terdapat perubahan ketara terhadap ahli keluarga saya. Suami saya telah menunjukkan penurunan terhadap kandungan asid urik dalam darah dan meningkatkan kecergasan tubuh badan serta hilang kesakitan sendi-sendi. Bio Disc juga membantu meningkatkan tahap pemikiran dan pembelajaran anak-anak saya, iaitu selepas minum air Bio Disc, anak saya menunjukkan tahap kecerdasan minda yang tinggi dan semakin aktif."

 En. Selamat Mohamadin, Pasoh 1, Negeri Sembilan
 "Saya menghidap kencing manis dan darah tinggi selama 10 tahun. Selepas menikmati air Bio Disc selama 2 minggu, kandungan gula dalam darah saya berkurang dari 16 menjadi 13 (kandungan gula puasa) dan saya telah mengurangkan pengambilan insulin dari 3 kali sehari menjadi sekali sehari. Tubuh saya menjadi cergas semula, tiada lagi sakit-sakit sendri dan rasa lemah badan dan demam juga telah hilang. Syukur Alhamdulillah..."

Cik Zilla, Ampang, Kuala Lumpur
"Saya mudah mengalami demam disebabkan oleh cuaca yang tidak menentu dan demam saya selalunya berpanjangan sehingga 2 atau tiga hari. Namun setelah minum 2 botol air Bio Disc (1.5 liter setiap satu) pada siang hari, demam saya telah kebah pada waktu malam! Menakjubkan! Saya bersyukur kerana tidak perlu mengambil cuti sakit lagi. Terima kasih bio disc."

En. Mohd Sukery, Kota Bharu, Kelantan
"Bio Disc telah membuka mata saya dalam penjimatan minyak petrol kereta tanpa penambahan minyak penjimatan dalam tangki petrol, aksesori pada spark plug dan lain-lain. Hanya dengan meletakkan Bio Disc pada nozzle semasa pengisian petrol telah menunjukkan pengurangan pembakaran petrol dalam enjin. Ini terbukti di mana sebelum saya menggunakan Bio Disc, saya perlu mengisi petrol seminggu sekali. Setelah menggunakan Bio Disc, saya hanya perlu mengisi petrol 2 minggu sekali sahaja" 

Pn. Norzaleha,  Felda Lui Selatan, Jempol Negeri Sembilan
Saya menghidap penyakit berangkai: darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung. Saya telah menjalani pembedahan pada 2004 yang lalu dan salur darah pada jantung saya telah digantikan dengan 1 kompatmen berupa besi dan kini komplikasi yang teruk telah menyerang bahagian kiri badan saya seperti sakit pada bahagian kaki sehingga menyebabkan saya tidak boleh berjalan, sensitif pada cuaca sejuk dan kilat. Setelah sehari minum air Bio Disc yang telah diberi oleh jiran saya, tidak sampai 24 jam, sakit kaki saya telah hilang sehingga 90% dan kini saya telah mengamalkan penggunaan air Bio Disc dalam kehidupan seharian."

En.Zazali Ahmad, Felda Lui Selatan 2, Jempol Negeri Sembilan
Saya selalu mengalami sakit kepala, sakit sendi dan kaki, tidak dapat tidur dengan baik serta mengalami masalah resdung. Selepas minum air biodisc selama seminggu terdapat perubahan yang ketara pada diri saya. Sakit kepala saya semakin berkurangan, tidur setiap malam dengan lena dan resdung hampir tidak ada. Selepas bangun pagi tidak lagi bersin berkali dan gatal-gatal hidung. Keadaan kaki saya tidak lagi sakit seperti dahulu dan boleh mengangkat benda berat selepas mengamalkan minum air biodisc. Terima kasih kepada biodisc……

Puan Suki, Felda Lui Selatan 2, Jempol Negeri Sembilan
Saya juga mengalami masalah seperti tidak dapat tidur dengan lena dan kerap terjaga 2-3 x setiap malam. Saya selalu mengalami lemah-lemah kai dan sakit sendi serta pening kepala yang berpanjangan. Selepas minum air biodisc selama 3 hari terdapat perubahan yang ketara pada tubuh saya. Sakit-sakit yang saya alami sebelum ini menunjukkan pengurangan yang hebat. Syukur Alhamdulillah…tq biodisc

Encik Baharuddin, Felda Lui Selatan 2, Jempol Negeri Sembilan
Saya telah menghidap penyakit gout beberapa tahun yang lalu, selepas itu saya di diagnosis mengalami penyakit tekanan darah tinggi dan kencing manis. Setelah beberapa hari minum air biodisc yang diperkenalkan oleh anak jiran saya, terdapat penurunan pada aras gula dalam darah saya, tekanan darah serta kandungan asid urik (penentu gout) dalam badan. Sekarang saya terus mengamalkan minum air biodisc sebagai keperluan harian. Jangan percaya pada kata-kata saya, tapi anda boleh cuba dan rasai sendiri!

Encik Mohd Azmi, Politeknik Sabak Bernam, Selangor
Saya telah mengamalkan minum air biodisc ini sejak sebulan yang lalu. Saya telah mengalami rabun jauh beberapa tahun lalu. Selepas minum air biodisc tersebut saya merasakan pening apabila pakai cermin mata saya dan optometrist menyatakan yang saya telah mengalami penurunan power cermin mata. Saya amat bersyukur sangat dan meneruskan amalan minum air biodisc.

Cik Syaidatul Hadijah Abu Samah
Saya telah menggunakan Biodisc ke atas pengisian minyak petrol kereta saya dan sesuatu yang menakjubkan telah terjadi.Kebiasaannya, full tank petrol boleh mencapai 400 km tetapi dengan biodisc half tank kereta saya telah mencapai jarak 400 km...saya telah mendapat penjimatan sebanyak separuh tank.Amat menakjubkan!!

En. Rani, Taman Jaya, Cheras Kuala Lumpur
"Selepas menggunakan biodisc ini selama 3 minggu hampir 90% status penyakit saya telah sembuh semenjak menghidapinya 4 tahun yang lepas dengan hanya mengamalkan minum air biodisc sebanyak 3 Liter sehari dan penggunaan spray air biodisc di tempat yang sakit terdapat perbezaan yang ketara berbanding ubat-ubatan yang saya makan sebelum ini. Alhamdulillah saya telah menjumpai rawatan yang terbaik...ameen"

Ini pula merupakan testimoni pengguna dari seluruh dunia yang telah menggunakan Bio Disc dalam kehidupan seharian mereka serta telah mendapat manfaat daripadanya. Renung-renungkan...

Testimoni Biodisc.bizhat

Berikut merupakan video testimoni daripada pengguna Bio Disc yang telah mendapat manfaat daripadanya. Mungkin pada pendapat anda, testimoni ini hanya rekaan semata-mata. Oleh itu, percaya dengan apa yang anda rasa dan alami sendiri berbanding apa yang anda lihat. Sila klik link ini : http://biodiscqi.blogspot.com/search/label/Video

Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment